NIEUWSOVERZICHT

eerste krant voor voetbaljournaal is uit

19 juni 2018 - Op Goeree-Overflakkee is de nieuwe zomereditie van VoetbalJournaal uit. Dit betekent dat de eerste regiokrant van VoetbalJournaal die Van Everdingen Media volledig mocht verzorgen, nu bij iedereen op het eiland op te mat is gevallen. Lees verder.


samenwerking met voetbaljournaal

1 mei 2018 - Van Everdingen Media is verheugd te mogen samenwerken met VoetbalJournaal. In de twee maal per jaar verschijnende regionale voetbalkrant brengen wij vanaf de zomer van 2018 nieuws en verhalen uit de regio Goeree-Overflakkee. Lees verder.


rubriek leidt opnieuw tot tv-debuut

29 april 2018 - De afleveringen van de verhalenserie Hoeksche Hobby's in AD Hoeksche Waard blijven bepaald niet onopgemerkt. De rubriek die Van Everdingen Media wekelijks voor het AD maakt over inwoners van het eiland met een bijzondere hobby, trekt ook de aandacht van andere landelijke media. Lees verder.


nieuwe rubriek bij ad hoeksche waard

13 november 2017 - Van Everdingen Media heeft van AD Hoeksche Waard een prachtige opdracht gekregen: het maken van de nieuwe wekelijkse verhalenserie Hoeksche Hobby's. In deze rubriek gaan wij op zoek naar inwoners van de vijftien dorpen op het eiland met een bijzondere hobby. Lees verder.